Over ons

Dishes en Deco heeft een prachtig assortiment schalen , die allen ambachtelijk vervaardigd en handbeschilderd zijn. De mogelijkheid om de schalen in de vaatwasser, oven en magnetron te gebruiken, maakt ze zeer praktisch en gebruiksvriendelijk.

Het feit dat de schalen met loodvrije verf zijn beschilderd, is ook een belangrijk aspect, omdat dit de veiligheid van het gebruik ervan waarborgt (foodproof). Bovendien biedt het assortiment van Dishes & Deco een breed scala aan dessins, vormen en maten, waardoor je eindeloos kunt combineren en je eigen unieke stijl kunt creëren.

Kortom, de schalen van Dishes & Deco zijn veelzijdig, duurzaam en functioneel. Ze zijn perfect voor het serveren van voedsel, als decoratie in je interieur, voor het creëren van een gezellige sfeer en geven een speciale touch aan de gedekte tafel.

Wij zijn er trots op om te kunnen melden,  dat al onze aardewerken schalen en artikelen met de hand worden gemaakt en handbeschilderd. Wij hechten veel waarde aan vakmanschap en kwaliteit, daarom vindt de productie volledig in eigen beheer plaats in onze fabriek. Wij streven ernaar om unieke stukken te creëren die een aanwinst zijn voor elk interieur.